Traktamente Maldiverna 2020

Om du ska på tjänsteresa till Maldiverna kan det vara bra att ta reda på aktuellt traktamente för resor till Maldiverna. Skatteverket reglerar varje år gränsen för traktamente för alla länder i världen. De belopp som är satta för Maldiverna och övriga länder begränsar det maximala beloppet som en arbetsgivare kan betala ut till en anställd utan skatteplikt. Vid resa till exempelvis Maldiverna är tanken att traktamentet ska täcka de ökade levnadskostnader som uppstår i och med resan, exempelvis för restaurangbesök och vardagliga småutgifter.

För 2020 har Skatteverket beslutat om ett maximalt traktamente på 433 svenska kronor per dag för resor till Maldiverna. Om du under din resa till Maldiverna kommer att inkludera flera olika städer i Maldiverna är traktamentet detsamma för alla städer. Däremot om du kommer att besöka närliggande länder i Asien eller andra delar av världen så behöver du även ta reda på aktuellt traktamente för dessa länder.

I Maldiverna används valutan Rufiyah som betalningsmedel. Innan en resa till Maldiverna kan det vara bra att ta reda på aktuell valutakurs (växlingskurs) för Rufiyah. Valutakoden för Rufiyah är MVR, vilket är bra att veta när du söker aktuell valutakurs för Rufiyah.

Ett tips är att en sökning på Google enligt nedan ger aktuellt värde på 1 MVR inför din resa till Maldiverna.

1 MVR to SEK

Du kan självklart även omvandla andra belopp i Rufiyah till svenska kronor på samma sätt.

10 MVR to SEK

100 MVR to SEK

100 MVR to SEK